Екстериорни врати

DORION България е сертифициран бизнес партньор на DORMA и предлага на българския пазар пълната гама на марката – автоматика за врати, механична техника и обков за врати, интериорни решения от стъкло за дома и офиса.


ЕКСТЕРИОРНИ АВТОМАТИЧНИ ВРАТИ


Автоматични плъзгащи врати

Автоматични плъзгащи врати ST – видео

Автоматични плъзгащи врати TST – видео


Системите автоматични врати, които ви предлагаме ще отговорят на всички ваши изисквания по отношение на дизайн, надеждна и сигурна работа, многообразни възможности за избор и дълготрайна безаварийна експлоатация. Всички автоматични врати се проектират и изработват според индивидуалните изискванията на клиента, така че да бъде предложено оптималното решение за всеки тип сграда. Профилите могат да се изработят в най-разнообразни покрития – в цвят по RAL, както и специални елоксирани цветове.

Всички системи автоматични врати на DORMA се произвеждат в съответствие с изискванията на немския правилник за врати и прозорци, работещи с електричество, германските разпоредби UVV (за предпазване от аварии), стандартите DIN и VDE. DORMA работи въз основа на система за управление на качеството, за която има сертификат DIN ISO EN 9001.

Екстериорни врати   Екстериорни врати


Кръгли (въртящи) врати

KTV – видео

KTV монтаж – видео


Интензивно посещаваните сгради изискват решения, които да гарантират, че входовете им са безопасни, сигурни и лесни за ползване. Отговорът са въртящите се и извитите плъзгащи се врати на DORMA. Интелигентни интегрирани решения, проектирани да работят ефективно. Освен всичко друго, техният външен вид дава възможност за творческа изява при проектирането на фасади.

Екстериорни врати   Екстериорни врати


Запитване и поръчка

Можете да споделите с: