Партньори

 

ConformaС дългогодишен опит в предлагането на вентилируеми фасадни системи, служителите на КОНФОРМА ще Ви предложат цялостни технически
решения при всички проектни и монтажни дейности, свързани със приложението на съвременни облицовъчни материали – HPL панели, фиброциментови плочи, композитни панели и други.


 

Access NovelloОнлайн магазин за обков за стъкло, спайдери, стъклени парапети, парапети за басейни, стъклени козирки. Контрол на достъпа и системи за
сигурност. Обков за алуминиеви, PVC и дървени врати и прозорци. Строителна химия, крепежи и инструменти, подови изтривалки, комарници, термо-панели и много други. Фирмата разполага и с физически магазин и търговски представители в страната.


Profilon

Профилон е динамична българска компания, специализирана в предлагането на стандартни и клиентски алуминиеви профили. Фирмата предлага голямо разнообразие от профили, с високо и гарантирано българско качество. Фирмата вече предлага БОНД на марката ASAS и Tehnobond. Гарантираме конкурентни цени, бърза доставка и отлично качество.

Можете да споделите с: