Стъклени подвижни стени

DORMA HSW-G

DORMA HSW EASY Safe

DORMA HSW EASY Safe Монтаж

DORMA Техническа информация


Стъклени плъзгащи подвижни преградни стени, изработени от алуминиеви профили с височина 100mm които може да са прахово боядисани в цвят по RAL и закалено стъкло с дебелина то 10 mm. Осигуряват бързо и лесно отваряне на цялата витрина за максимално удобен достъп и свободно конфигуриране на пространствата. Изключително подходящи са за магазини, заведения, хотели, като създават физическа и атмосферна бариера между отделните пространства, запазвайки транспарентността, визията и светлината. Може да се използват както в интериори, така и на открито.

Стъклени подвижни стени   Стъклени подвижни стени

Крайното крило на системата се отваря на ос и играе ролята на врата в системата, когато тя е активна. Освен това има възможност за вградени еднокрили и двукрили интегрирани врати с горни автомати, които създават богати възможност за дизайн и функционалност на подвижните стъклени прегради.

Стъклени подвижни стени  Стъклени подвижни стени

Крилата се придвижват по релса, интегрирана в тавана, като всяко крило самостоятелно с помощта на две букси се застопорява в пода. Съществуват разнообразни възможности за гариране на стъклените крила. Разновидност на тази система е вариант в който стъклената преграда е с ограничена дължина и височина и крилата са свързани едно с друго посредством панти, така че тяхното отваряне и затваряне да стане максимално бързо, лесно и удобно.


Запитване и поръчка

Можете да споделите с: