ComfortDrive

МЕХАНИЗЪМ “ComfortDrive”


ComfortDrive видео


ComfortDrive® е механизъм, патентован от DORMA Hueppe, посредством който подвижните преградни стени могат да бъдат изградени с напълно автоматичен режим на работа, където помещенията се преграждат за броени минути с едно натискане на бутон, което осигурява изкючителен комфорт при експлоатация.
ComfortDrive   ComfortDrive
ComfortDrive® механизмът е разположен в релсовия профил, интегриран в тавана, по който елементите се придвижват. Може да се използва както със звукоизолиращите подвижни преградни стени DORMA MOVEO®, така и със стъклените подвижни преградни стени DORMA HSW за преграждане на най-разнообразни интериорни помещения.
ComfortDrive                       ComfortDrive
За абсолютната надеждност на системата ComfortDrive®, с която пространствата се преконфигурират бързо и напълно автоматично, в пода се инсталира водач, който представлява релса, разположна по дължината на подвижната стена, която гарантира сигурното самостоятелно придвижване на елементите в желаната позиция. Освен стандартните команди отваряне и затваряне, системата може да се настрои и на индивидуални режими на конфигуриране на елементите.


Запитване и поръчка

Можете да споделите с: