За нас | DORION

Над 15-годишен опит в областта на проектирането, изграждането и доставката на съвременни строителни системи и решения от стъкло, офис преградни стени и автоматика за врати.

DORION е инженерингова и търговска компания, която предлага цялостни решения в областта на офис преградни стени, автоматизирани входни решения, стъклени парапети, външни и вътрешни ламелни и роло щори, входни и оградни решения за дома и индустрията и системи за точково окачване на стъкла – тип „спайдър“. Квалифицираният екип на DORION разполага с над 15-годишен опит в областта на проектирането, изграждането и доставката на съвременни строителни системи и решения от стъкло, офис преградни стени и автоматика за врати. DORION е сертифициран бизнес партньор на dormakaba и предлага на българския пазар пълната продуктова гама на марката – автоматика за врати, механична техника и обков за врати, интериорни решения от стъкло за дома и офиса и други.

DORION е част от група компании. DOORMAX е фокусирана върху развоя на единични и двойни офис преградни стени, съобразени със специфичните изисквания на всеки клиент, както и тяхното производство, доставка и монтаж. Компанията CONFORMA е специализирана в доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Екипът притежава над 15 години опит в проектирането и доставката на най-съвременните облицовъчни материали и предлага технически консултации и оптимизация при избора на подходящия материал, системи за монтаж, доставка и обучения на място. ACCESS NOVELLO предлага пълна гама фитинги и аксесоари за производство, ремонт и монтаж на врати, прозорци и фасади от PVC, алуминий и дърво, включително продукти за обков за стъкло, обков за душ кабини, стъклени витрини, обков за алуминиеви врати и прозорци, EPDM и бутил мембрани, пародифузни и прекомпресирани ленти, силикони и лепила, автомати и антипаник механизми за врати, системи за контрол на достъпа, системи за RAL монтаж на дограми, противовзломен обков и други. PROLAM е специализирана производствена фирма със съвременно технологично оборудване, която изработва кухненски плотове, маси, стъпала и подпрозоречни первази. PROFILON предлага стандартни и клиентски алуминиеви профили. Компанията предоставя на своите клиенти голямо разнообразие от профили с високо качество, както и цялостно обслужване при поръчката на алуминиеви профили по чертеж на клиента.

Иван Касев

ПРОЕКТОВ МЕНИДЖЪРИван Късев

Веселин Спасов

ПРОДУКТОВ МЕНИДЖЪРВеселин Спасов

Даниел Атанасов

ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛДаниел Атанасов

Dorion

РЕГИОНАЛЕН МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ - СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯДаниела Иванова

Христо Щерев

УПРАВИТЕЛХристо Щерев

Dorion

DORION - Опит и професионализъмКакво предлагаме?

Над 15-годишен опит в областта на проектирането, изграждането и доставката на съвременни строителни системи и решения от стъкло, офис преградни стени и автоматика за врати.

Връзка с нас

Не се колебайте да се свържете с нас!
ж.к. Младост 4, ул. „Околовръстен път“ 253A, ет. 1, София
0886 570 558
office@dorion.bg