Офис преградни стени и интериорни врати | DORION

Начало » Продукти и услуги » Офис преградни стени и интериорни врати
Помещенията във всяка офис сграда трябва да бъдат съобразени с дейностите и нуждите на своите ползватели или бъдещи наематели в дългосрочен аспект. Липсата на функционалност на помещенията доста често създава пречка на наемателите и се налага те да трансформират пространствата или да променят функционалността им. Това е и една от причините през последните години да се обръща все по-голямо внимание на помещенията в офис сградите още при изготвяне на проекта. Най-съвременният и често използван начин за оптимизиране броя на помещенията и функционалното разпределение на пространството е чрез използване на офис преградни стени. Офис преградните стени осигуряват голяма свобода и гъвкавост при разпределението на всяка офис или търговска площ. Офис преградните стени са отлично дизайнерско решение за постигане на естетически критерии, запазващи възможността за оперативни реконструкции в зависимост от нуждите или желанията за промяна. Изборът на офис преградни стени често е труден и е необходимо да се консултирате с експерти. В този материал ще разгледаме по-подробно видовете офис преградни стени, обковът за офис преградни стени и предимствата и ползите от закупуването на офис преградни стени от DORION.

Видове офис преградни стени, които DORION предлага

Офис преградни стени 1
Офис преградни стени – Разгледайте при нас!

Нека започнем с основополагащата информация, която е важно да знаете за офис преградните стени, а именно видовете офис преградни стени. Когато става въпрос за офис преградни стени няма как да не споменем компанията Doormax. Системите на Doormax са сред най-предпочитаните на българския пазар. Характеризират се с високо качество на изработката, притежават съвременна визия, високи технически показатели и разполагат с отличителни свойства като шумоизолация и други. Офис преградните стени на Doormax се разделят на единични (система Doormax Flex Line) и двойни (система Doormax Twin Line и Doormax Structural).

Видове офис преградни стени: Единични офис преградни стени – система Doormax Flex Line – представлява единична стъклена офис преграда. Дебелината на стъклото е 10 мм., максималните размери на стъкления панел са 1100 х 3000 мм. Стъклото е закалено.

Видове офис преградни стени: Двойни офис преградни стени – система Doormax Twin Line, Doormax Twin Line Plus и Doormax Twin Line Structural – двойна шумоизолирана стъклена офис преграда с дебелина на преградата 100 мм. Максималните размери на стъкления панел са 1100 х 3000 мм. Дебелина на стъклото за система Doormax Twin Line – 10 мм. – закалено и за система Doormax Twin Line Plus – 55.2 Stadip silence – ламинирано. Офис преградната стена е с повишена шумоизолация, сертифицирана до Rw=43 dB. на стъклените пана и до Rw=52 dB на плътните панели! Офис преградната система Doormax Twin Line Structural е система със структурно залепени стъкла с дебелина 5, 6 или 8 мм., върху алуминиева рамка, която предлага изключителна визия.

Видове офис преградни стени: Двойни офис преградни стени с вградени ламелни щори – DORION предоставя възможност за вграждане на изцяло моторизирани ламелни щори C50 Slim в офис преградните стени – за системи Doormax Twin Line, Twin Line Plus. Щорите са изработени от висококачествени материали и са подходящи за всеки офис. Създават дискретна обстановка за делови срещи и разговори. С ламелните щори може да регулирате светлинния достъп до помещението. Те могат да бъдат скрити в ниша или качен таван. Други ненадминати предимства на ламелните щори C50 Slim са управлението чрез радио контрол и ниското енергийно моторизирано задвижване – 12V. Щорите гарантират надеждност и комфорт и са отлично допълнение към офис преградните стени.

Обков за офис преградни стени от DORION

Офис преградни стени 2
Офис преградни стени от DORION

Единичните и двойните офис преградни стени се предлагат в няколко варианта от гледна точка на пантите и бравите. Обковът за офис преградните стени е произведен от разпознаваемите в световен мащаб компании – dormakaba и Colcom Group. Ето и малко информация за самите производители.

Обков за офис преградни стени: Dormakaba – Dormakaba, позната и като dorma, е сред най-предпочитаните компании в цял свят когато става въпрос за решения в сферата на сигурността и достъпа. Продуктовата гама на dormakaba включва обков за стъклени врати и душ кабини – панти и дръжки, които могат да се открият в огромно разнообразие от модели, цветове и дизайни. Продуктите на dormakaba са изработени от висококачествени и устойчиви материали, които гарантират запазване на безупречното им състояние за дълго време.

Обков за офис преградни стени: Colcom Group – италианската компания e световен лидер в производството и търговията със системи и аксесоари за закалено стъкло. В продуктовата гама на Colcom Group попадат душ кабини, панти и обков за външни и вътрешни стъклени врати, преградите и плъзгащите системи, дръжки, ключалки и други. Colcom Group е и най-известният производител на хидравлични панти, които са съчетание от функционалност, издръжливост, стабилност, безопасност и ненадминато съотношение между качество и цена. Хидравличните панти на Colcom определят изключително важна иновация в областта на обкова за стъклени врати, витрини и душ кабини и са обхванати от международния патент на Colcom.

Предимства и ползи от закупуването на офис преградни стени от DORION?

Офис преградни стени 3
Офис преградни стени – Купете от нас!

DORION предлага на своите клиенти цялостни решения в областта на офис преградните стени, автоматизираните входни решения, стъклените парапети, ламелните и роло щори, входните и оградни решения за дома и индустрията, системите за точково окачване на стъкла тип „спайдър“ и други. Предимствата и ползите от закупуването на офис преградни стени от DORION са значителни. Част от тях са:

Офис преградни стени от DORION: Премиум продукти – DORION е инженерингова и търговска компания с над 15 години опит в областта на проектирането, изграждането и доставката на съвременни строителни системи, офис преградни стени и други. DORION предоставя най-иновативните и премиум офис преградни стени на българския пазар.

Офис преградни стени от DORION: Надежден и коректен партньор – DORION е синоним за коректни и надеждни партньорски взаимоотношения. Усъвършенстването и развитието на компанията, както и следването на най-новите тенденции са част от причините DORION да бъде официален дистрибутор на всички системи офис преградни стени на Doormax.

Офис преградни стени от DORION: Индивидуално отношение – услугите, които предоставяме са изцяло съобразени с Вашите виждания. Убедени сме, че ще отговорим на дори на най-специфичните Ви изисквания. Може да се свържете с нас чрез формата за контакти или на посочените телефон, за да получите по-подробна информация за офис преградните стени.

Офис преградни стени от DORION: Цялостни решения и услуги – екипът на DORION ще изпълни всички дейности, свързани с проектирането, доставката и офис преградните стени. Ние сме на разположение да отговорим на всички Ваши въпроси и да Ви предоставим най-практичните и изгодни офис преградни стени за реализацията на Вашия проект.

Видове офис преградни стени, които DORION предлага
Обков за офис преградни стени от DORION
Предимства и ползи от закупуването на офис преградни стени от DORION?

DORION - Качество и професионализъмИнтериорни врати