Индустриални секционни врати | DORION

В днешни дни индустриалните секционни врати значително допринасят за функцията и удобството на производствени, логистични и складови сгради . Намират приложение в огромни халета, хангари, складове, стопански сгради, автосервизи, автосалони, автомивки, летища и промишлени помещения. Освен това, индустриалните секционни врати са с огромен потенциал за икономия на енергия и се произвеждат с основната цел да издържат на големи натоварвания и на неблагоприятни атмосферни условия. Индустриалните секционни врати са съчетание от стилен дизайн и висок клас на изработка, която е гаранция за дългия период на експлоатация. Иновативните технологии и функционалностите също са част от ненадминатите до този момент предимства на индустриалните секционни врати. Не е за пренебрегване и вертикалното отваряне на индустриалните секционни врати, което осигурява допълнително място както пред врата, така и зад нея. Научете на какво да обърнете внимание при избора на индустриални секционни врати, кои са най-висококачествените модели индустриални секционни врати на пазара и защо закупуването на индустриални секционни врати от DORION е разумна инвестиция.

Важни аспекти при избора на индустриални секционни врати

Индустриални секционни врати 1
Индустриални секционни врати – Вземете от нас!

През последните години търсенето на индустриални секционни врати се увеличи значително. С него се увеличиха и производителите и разнообразието от модели индустирални секционни врати, които се предлагат на пазара. За да не съжалявате след време, че не сте избрали най-подходящата индустриална секционна врата, Ви съветваме да се съобразите с нашите препоръки. Ще обърнем внимание на най-съществените съвети, които се основополагат на богатия ни опит в бранша.

Избор на индустриални секционни врати: Качество и дизайн – закупуването на индустриални секционни врати е инвестиция във времето. Затова Ви съветваме да не правите компромиси по отношение на качеството. Разбира се, има модели индустриални секционни врати, които са със стилен и модерен дизайн, но това е за сметка на качеството и функционалностите.

Избор на индустриални секционни врати: Технологии и функционалности – индустриалните секционни врати притежават редица технологии и функционалности като енергийна ефективност, издръжливост на сериозни натоварвания и атмосферни условия. Безопасността и солидната конструкция също не са за пренебрегване когато става въпрос за висок клас индустриални секционни врати.

Избор на индустриални секционни врати: Произход – не на последно място се нарежда и произходът. Премуим моделите индустриални секционни врати преминават редица тестове за качество и издръжливост и се сертифицират съгласно най-строгите европейски изисквания и норми.

Индустриални секционни врати, които DORION предлага

Индустриални секционни врати 2
Индустриални секционни врати от DORION

DORION предлага огромно разнообразие от модели индустриални секционни врати, които са произведени от най-големия полски производител на портали и гаражни врати, стъклени противопожарни врати и входни врати и огради за дома и индустрията – Wisniowski. В продуктовата гама на бранда попадат и ролетните и секционни врати. Ще разгледаме малко по-подробно някои от най-новите колекции и модели индустриални секционни врати и техните разновидности – MakroPro 40, MakroTherm 60, MakroTherm XXL 60 и BR-100.

Индустриални секционни врати: MakroPro 2.0 – MakroPro 2.0 е новата версия на доказаната индустриална секционна врата MakroPro. Всеки елемент на вратите MakroPro 2.0 е създаден с най-голямо внимание към детайлите и съзнанието, че към крайния продукт ще бъдат поставени високи изисквания. Уникалните на пазара технологични решения, които са използвани, гарантират високо ниво на безопасност, подобрени термични характеристики и издръжливост на цялата конструкция, а също така лесен монтаж и поддръжка. Остъкляването в панелите може да бъде направено от двойни стъклопакети от прозрачно закалено стъкло с аргон. Разрушаването на такова стъкло води до разпадането му на малки частици с тъпи ръбове. Закаленото стъкло се характеризира с много добра устойчивост на драскотини и действие на слънчевата светлина в сравнение със стандартното (акрилно) стъкло. Стъклото отговаря на изискванията на европейския стандарт PN-EN 12600 и PN-EN 12150. Индустриалните секционни врати от тази колекция са оборудвани със захранващи устройства, които служат за осигуряване на непрекъснатост на захранването в случай на прекъсване или спад на електрозахранването. Захранващите устройства UPS PowerArt осигуряват отлична производителност и надеждност.

Индустриални секционни врати: MakroPro Alu 2.0 – oстъклените панели за индустриалните секционни врати MakroPro Alu 2.0 позволяват естествената светлина да прониква в помещението. Това спестява електроенергия и осигурява по-комфортни условия за работа. Стабилната конструкция на индустриалните секционни врати MakroPro Alu 2.0 е изработена от устойчив на атмосферни влияния алуминий, който притежава максимални антикорозивни свойства. Модерната технологична линия позволява пълен контрол на производството на стъклопакетите и гарантира тяхното високо качество като едновременно запазва всички технически параметри на акрилното стъкло – висока устойчивост на UV лъчи и пожълтяване, висока устойчивост на влага и устойчивост на процесите на стареене.

Индустриални секционни врати 3
Индустриални секционни врати – Купете от нас!

Индустриални секционни врати: MakroTherm – индустриалните секционни врати MakroTherm са още едно уникално предложение от Wisniowski. Изработени са на базата на панел INNOVO, който е с дебелина 60 мм. и с коефициент на топлопреминаване U = 0,33 [W / m2xK]. Благодарение на пантите, оборудвани с плъзгащи втулки и двойните ролки, се осигурява плавно и тихо функциониране на вратата. Скритите под еластичния междупанелен капак панти естетически завършват вътрешната страна на облицовката. Гарантираният минимален брой цикли е 25 000. Индустриалните секционни врати от колекция MakroTherm имат водонепропускливост – клас 2, ветроустойчивост – клас 4, въздухопропускливост – клас 5 и шумоизолация – Rw = 24 [dB].

Индустриални секционни врати: BR-100 – индустриалните секционни врати BR-100 са по-силни от вятъра. Куките за вятър са решение, което увеличава устойчивостта на вратата срещу натоварванията от вятър. Благодарение на използването на специалните зони, оборудвани с куки, подсилените водачи на вратите и допълнителните скоби и фиксиращите водачи, индустриалните секционни врати придобиват устойчивост на вятър клас 3. Куките за вятър се използват като стандартно оборудване при врати с ширина So> 5000 мм., докато при врати с ширина So ≤ 5000 мм., куките могат да се използват като допълнителна опция.

Защо да закупите индустриални секционни врати от DORION?

Индустриални секционни врати от DORION: Дългогодишен опит – DORION е с над 15-годишен опит в областта на проектирането, изграждането и доставката на съвременни строителни системи и решения от стъкло, офис преградни стени и автоматика за врати.  Екипът от професионалисти на DORION е на Ваше разположение и ще отговори на всички Ваши въпроси. Доверете ни се и направете най-правилия избор по отношение на индустриалните секционни врати.

Индустриални секционни врати от DORION: Пълен спектър от услуги – DORION ще изпълни всички дейности свързани с проектирането, доставката и монтажа на индустриалните секционни врати. Разполагаме с широк асортимент от аксесоари, които ще са перфектното допълнение към индустриалните секционни врати. Предлаганите от нас индустриални секционни врати са произведени от световно утвърдени компании и отговарят на всички европейски стандарти.

Важни аспекти при избора на индустриални секционни врати
Индустриални секционни врати, които DORION предлага
Защо да закупите индустриални секционни врати от DORION?