Индустриални огради и портали | DORION

Индустриални огради – същност и приложение

Индустриалните огради са перфектно решение, което може да бъде използвано навсякъде, където трайността, високото качество и безопасността са от значение. Благодарение на своята функционалност, естетика и параметри, индустриалните огради работят при всякакви условия. Индустриалните огради могат да се използват и в градска среда. В този материал ще разгледаме най-новите модели индустриални огради на пазара, ще Ви разкажем по-подробно за мрежестите панели, различните модели индустриални огради и системи и ще разберете преимуществата и ползите от закупуване на индустриални огради от DORION.

Какво трябва да знаете за мрежестите панели и приложението им в индустриалните огради?

Мрежестият панел на индустриалните огради е системно решение, което на практика дава възможност за изграждане на цялостна ограда, състояща се от плъзгаща или шарнирна порта, сегменти под формата на мрежести панели и специални оградни стълбове и аксесоари. Построените по този начин индустриални огради се отличават с хармоничен външен вид и естетичен дизайн. Мрежестите панели са висококачествен продукт, който е произведен с помощта на най-добрите технологии, предлагани на пазара. Сред най-търсите мрежести панели за индустриални огради са VEGA 2D, VEGA 2D SUPER, VEGA B и VEGA B Light. Панелите могат да бъдат боядисани във всеки цвят от палитрата RAL.

Системи индустриални огради, които DORION предлага

Индустриални огради 1
Индустриални огради – Разгледайте при нас!

Вдъхновете се от разнообразните системи за индустриални огради и модели индустриални огради, които DORION предлага. Открийте най-подходящия модел индустриални огради за Вашия проект.

Индустриални огради: Система Modest –  системата Modest е предназначена за огради на частни домове, обществени сгради и промишлени обекти. Конструкцията на портата и плъзгащите части е проектирана с профили 40х40 мм. Между тях може да се монтират мрежести панели за индустриални огради Vega B – с тел, с диаметър 5 мм. или Vega B Light – с тел, с диаметър 4 мм. Панелът се заварява към конструкцията от външната страна. Интегралната част на системата са стълбовете, които са изработени от профили 80х80 мм. и комплект с шарнирно заключване.

Индустриални огради: Система Bastion – системата Bastilon е идеална за места, където е необходима надеждност и безопасност. Системата включва носещи стълбове и комплект за шарнирно заключване LOCINOX, който е с променлива посока на заключване. Освен това, портата е възможно да се оборудва с панти, позволяващи ъгъл на отваряне 180°. Bastion предлага три вида пълнежи по избор: 25×25 мм. кух профил, мрежест панел Vega B или мрежест панел Vega 2D Super. Системата за индустриални огради се предлага и в автоматична версия с комплект фотоклетки. Научете още за системата и моделите индустриални огради, които са подходящи за нея като се свържете с DORION.

Индустриални огради: Система Gardia – Gardia е системно решение за домове, обществени сгради и промишлеността. Комплектът включва носещи стълбове и комплект за шарнирно заключване LOCINOX с променлива посока на заключване. Конструкцията на портата е проектирана с профили 60×40 или 80×40 мм. Крилото е изработено от мрежест панел Vega 2D с диаметър на телта 6/5/6 или мрежест панел Vega 2D Super 8/6/8. Благодарение на своята конструкция, системата Gardia позволява прилагането на всички възможни посоки на отваряне.

Индустриални огради 2
Индустриални огради от DORION

Индустриални огради: Система Gardia Light – системата Gardia Light може успешно да се използва за индустриални огради. Характерна особеност на системата е рамката, която е изработена от профили 40х40 мм. В нея е заварен мрежест панел Vega 2D 6/5/6. Стандартното оборудване включва шарнирен комплект с ъгъл на отваряне 90 градуса, брава с патрон и 3 ключа и обков с дръжки. В крилото на портата е монтирано вертикално сюрме. В комплекта са включени носещи стълбове с напречно сечение 80х80 мм. Системата за индустриални огради се предлага в горещо поцинкована версия и в два цвята: Ral 6005 зелен и Ral 7016 сив.

Индустриални огради: Система Garden – конструкцията на системата за индустриални огради е изработена от профили с два различни размера – вертикално сечение 40х40 мм. и 35х35 мм. в хоризонталната част. Портите и протките са изпълнени с мрежест панел от тел с диаметър 4 мм. и гъстота на мрежата 50×50 мм. Комплектът включва стълбове и комплект за шарнирно заключване LOCINOX с променлива посока на отваряне. Спецификата на системата Garden я прави идеална алтернатива на плетените оградни мрежи.

Ползи и преимущества от закупуването на индустриални огради от DORION

DORION предлага на клиенти си цялостни решения в областта на офис преградните стени, автоматизираните входни решения, стъклените парапети, ламелните и роло щори, входните и оградни решения за дома и индустрията и системи тип „спайдер“. Ето и няколко преимущества и ползи от закупуването на индустриални огради от DORION:

Индустриални огради 3
Индустриални огради – Купете от нас!

Индустриални огради от DORION: Повече от 15 години опит – DORION има повече от 15 години опит в областта на проектирането, изграждането и доставката на съвременни строителни системи и решения от стъкло, офис преградни стени, автоматика за врати, индустриалните порти и огради и други.

Индустриални огради от DORION: Професионален екип – екипът на DORION е изграден от силно мотивирани професионалисти, които постоянно развиват своите знания и умения, за да Ви предложат най-подходящите и иновативни модели индустриални огради. Подробна информация за различните системи и модели индустриални огради може да получите като се свържете с нас.

Индустриални огради от DORION: Индивидуално отношение – избирайки DORION, може да разчитате на коректност, професионализъм и индивидуално отношение, което ще Ви е от съществена полза при избора на индустриални огради. Необходимо е само да ни предоставите информация за Вашите желания и изисквания. Ние ще Ви насочим към най-правилните за Вашия проект модели индустриални огради, които ще надминат Вашите очаквания. Освен това, ще Ви предоставим разнообразие от модели при максимално изгодни за Вас условия.

Индустриални огради от DORION: Официален дистрибутор – освен коректен и доверен партньор на малки и големи компании в България, DORION е официален дистрибутор на пълната продуктова гама на най-големият полски производител на портали и индустриални огради – Wisniowski. Продуктовата гама на бранда включва и стъклени противопожарни врати, входни врати и огради за дома, ролетни и секционни врати и други. Индустриалните огради с марка Wisniowski са разпознаваеми както в цяла Полша, така и на европейския пазар. Индустриалните огради са преминали редица тестове за издръжливост и качество и отговарят на всички изисквания и стандарти.

Индустриални огради – същност и приложение
Какво трябва да знаете за мрежестите панели и приложението им в индустриалните огради?
Системи индустриални огради, които DORION предлага
Ползи и преимущества от закупуването на индустриални огради от DORION