Висококачествените входни врати защитават всеки дом от злонамерени действия като кражби и грабежи и гарантират допълнителна сигурност. Освен за апартаменти, жилищните входни врати намират приложение и в къщи и вили. Изискванията по отношение на входните врати са свързани с техническите характеристики, функционалностите и визията. Не на последно място, входните врати трябва да бъдат произведени в съответствие с европейските стандарти за качество, надеждност и издръжливост. По този начин се гарантира устойчивост на външни атмосферни влияния. Когато става въпрос за входни врати е редно да споменем полската компания Wisniowski и колекциите входни врати – CREO и DECO. Повече информация за производителя, какво трябва да знаете за входните врати от колекциите  CREO и DECO и защо закупуването на входни врати от DORION е разумна инвестиция, ще разберете като прочетете материала до край.

Входни врати от Wisniowski

Входни врати 1
Входни врати – Купете от нас!

Wisniowski притежава над 30-годишен опит. Към днешна дата компанията е най-големият полски производител на портали и гаражни врати, стъклени противопожарни врати и входни врати и огради за дома и индустрията. Част от продуктовата гама на бранда са и ролетните и секционни врати за дома и индустрията. Модернизираният производствен център на Wisniowski осигурява добавена стойност на продуктите и отлични стандарти. Подобренията в уменията, продуктите и технологичните линии са допълнени от създаването на продукти с висок клас качество. Благодарение на правилните действия, отделянето на необходимото внимание и доброто обмисляне в работните процеси, Wisniowski успешно задава тенденциите както на полския пазар, така и на европейския. За производството на входните врати с марка Wisniowski се използват само висококачествени материали. Моделите входни врати са с внедрени технологии от ново поколение. Всеки продукт на компанията подлежи на стриктно тестване и в последствие се сертифицира съгласно европейските стандарти.

Какво трябва да знаете за входните врати от колекции CREO и DECO?

Входните врати от колекциите CREO и DECO на Wisniowski са със стилен и елегантен дизайн, който е съчетан с висок клас на изработка и иновативни функционалности и технологии. Различните дизайни и разнообразието от цветове ще Ви помогнат да намерите най-подходящата входна врата за Вас. Нека разгледаме по-подробно двете колекции поотделно. Ще започнем с предимствата на входните врати от колекция CREO и ще обърнем внимание на техническата част. После ще представим и входните врати от колекция DECO, която набира все по-голяма популярност сред потребителите.

Входни врати 2
Входни врати от DORION

Входни врати: Колекция CREO – най-новото поколение алуминиеви входни врати с творчески подход към Вашите специфични нужди. Входните врати от колекция CREO са с двустранен панел и са идеални за всички, които ценят оригиналността и неограничените възможности. С входните врати от колекция CREO имате възможност сами да проектирате входната врата като изберете детайлите, цветовете и стъклата. Така ще получите изцяло персонализиран модел. Пълнежът на крилото представлява топлоизолационен панел с дебелина 77 мм., а уплътняващата система позволява постигането на стойности U от 0,8 W/m2K 1) – в зависимост от изпълнението и оборудването на крилото на вратата. Входните врати от колекция CREO притежават противовзломен клас RC2 и RC3. Тестовете са проведени в IFT Rosenheim – най-голямата изследователска лаборатория разположена в Европа. В допълнение към всички предимства на входните врати CREO отбелязваме и технологията smartCONNECTED, която позволява достъп до дома Ви от всяка точка на света, както и системата за Bluetooth. Чрез нея входните врати се отворят с мобилен телефон, четец за пръстови отпечатъци, четец за близост и кодова клавиатура. С тези технологии ще имате пълен контрол и контакт с дома си, където и да се намирате.

Входни врати: Колекция DECO – алуминиевите входни врати с пакетен панел от серията DECO ще впечатлят всеки, който ще Ви дойде на гости. Те отговарят на високите технологични изисквания, които характеризират всички алуминиеви врати. Отличават се с висококачествени материали и издръжливост във времето. Благодарение на усъвършенстването на технологията за използване на пакетния панел в крилото се получават уникални естетически ефекти, които ще направят входа на всеки дом неотразим. Опциите за изработка са три: DECO Plus, DECO Basic и DECO Light. Крилото на вратата е изградено от алуминиеви профили с различна дебелина. Това дава възможност да се избере решение, което е съобразено с индивидуалните нужди на жилищната сграда.

Защо да закупите входни врати от DORION?

Входни врати 3
Входни врати – Разгледайте при нас!

DORION предлага на своите клиенти цялостни решения, които са в областта на офис преградни стени, автоматизирани входни решения, стъклени парапети, външни и вътрешни ламелни и роло щори, входни и оградни решения както за дома, така и за индустрията и спайдър. Към цялостните решения за дома попадат и входните врати. Закупуването на входни врати от DORION е разумна инвестиция, която ще Ви се отплати във времето.

Входни врати от DORION: Разнообразие от модели – DORION ще Ви предостави богато разнообразие от модели входни врати, които са изработени от висококачествени материали и са внедрени технологии от ново поколение. С наша помощ ще изберете най-подходящата входна врата за Вашия апартамент, къща или вила. Екипът на DORION ще Ви консултира напълно безплатно. Свържете се с нас на посочените телефонни номера или чрез формата за контакти, за да получите подробна информация за входните врати от колекция CREO и за входните врати от колекция DECO.

Входни врати от DORION: Премиум продукти – DORION е инженерингова и търговска компания с над 15 години опит в областта на проектирането, изграждането и доставката на съвременни строителни системи, офис преградни стени и други. DORION предоставя най-новите и качествени премиум продукти, които са актуални на световните пазари.

Входни врати от DORION: Доверен партньор – DORION е изградила партньорски взаимоотношения с водещи компании. Усъвършенстването и развитието на компанията, заедно със следването на най-актуалните тенденции на пазара са причините DORION да бъде официален дистрибутор на най-големия полски производител на стъклени противопожарни врати – Wisniowski.

Входни врати от DORION: Преференциални условия – DORION ще изпълни всички дейности свързани с проектирането, доставката и монтажа на входните врати. Ще изготвим оферта, която ще Ви удовлетвори максимално и ще е с преференциални за Вас условия.

Входни врати от DORION: Индивидуално отношение – екипът на DORION ще прояви необходимото индивидуално отношение към Вас като ще се съобрази изцяло с всички Ваши изисквания. Входните врати, които DORION предлага са специално селектирани и ще отговорят на всички Ваши нужди.

Входни врати от Wisniowski
Какво трябва да знаете за входните врати от колекции CREO и DECO?
Защо да закупите входни врати от DORION?