Шумоизолирани офис преградни стени | DORION

Начало » Продукти и услуги » Офис преградни стени » Двойни офис преградни стени

Всяка офис сграда трябва да бъде с помещения, които са изцяло съобразени с дейностите и нуждите на ползвателите. Доста често липсата на функционалност на помещенията създава редица пречки на наемателите и те трансформират пространствата или променят тяхната функционалност. Практиката показва, че през последните години се обръща все по-сериозно внимание на помещенията в офис сградите още при изготвяне на самия проект. Изборът на шумоизолирани офис преградни стени е доста труден и е необходимо да се консултирате с професионалисти в бранша. В този материал ще Ви предоставим информация за различните видове шумоизолирани офис преградни стени, ще разгледаме техните предимства и ползи и ще Ви разкажем защо закупуването на шумоизолирани офис преградни стени от DORION е възможно най-доброто решение, което може да вземете.

Видове шумоизолирани офис преградни стени, които се предлагат от DORION

Шумоизолирани офис преградни стени 1
Шумоизолирани офис преградни стени – Вземете от нас!

Най-модернистичният и често срещан начин за оптимизиране на броя на помещенията и разпределението на пространството е чрез използване на така наречените шумоизолирани офис преградни стени. Шумоизолираните офис преградни стени гарантират голяма гъвкавост и свобода, свързана с разпределението на всяко помещение. Най-широко разпознаваемите шумоизолирани офис преградни стени са двойните офис прегради, произведени от водещата компания Doormax.

Видове шумоизолирани офис преградни стени: Система Doormax Twin Line – стъклото на системата е закалено. Дебелина: 10 мм. Шумоизолираните офис преградни стени се предлагат с обков за офис преградните стени, който е произведен от световноизвестните компании dormakaba и Colcom Group.

Видове шумоизолирани офис преградни стени: Система Doormax Twin Line Plus – стъклото на системата е 55.2 Stadip silence – ламинирано. Премиум продуктът за офис преградни стени е с изчистена визия и превъзходни функционалности. И тази система се предлага с обков от dormakaba и Colcom Group.

Видове шумоизолирани офис преградни стени: Система Doormax Twin Line Structural – дебелината на двойната шумоизолирана стъклена офис преграда е 100 мм. Максималните размери на стъкления панел са 1100 х 3000 мм. Doormax Twin Line Structural е със структурно залепени стъкла върху алуминиева рамка. Дебелината на стъклата може да бъде 5, 6 или 8 мм. Алуминиевата рамка на шумоизолираната офис преградна стена допринася за изключителната визия на Doormax Twin Line Structural. Шумоизолираната офис преградна стена е с повишена шумоизолация, която е сертифицирана до Rw=43 dB. на стъклените пана и на плътните панели до Rw=52 dB.

Шумоизолирани офис преградни стени – предимства и възможности

Шумоизолирани офис преградни стени 2
Шумоизолирани офис преградни стени от DORION

Шумоизолираните офис преградни стени са уникално решение за постигане на естетически критерии, които запазват възможността за реконструкции, изцяло съобразени с нуждите и желанията за промяна. Предимствата и възможностите на различните системи са ненадминати. Нека разгледаме по-значимите предимства поотделно, за да добиете цялостна представа за тях.

Шумоизолирани офис преградни стени: Разпределение на пространството – с шумоизолираните офис преградни стени ще разпределяте пространството в помещението по най-рационалния възможен начин. Множеството комбинации, които може да направите с шумоизолираните офис преградни стени ще Ви убедят в ненадминатите предимства на системите.

Шумоизолирани офис преградни стени: Съвършен дизайн – стил, елегантност и функционалност. С тях може да характеризираме шумоизолираните офис преградни стени, които са съчетание от превъзходна визия и редица иновативни технологии.

Шумоизолирани офис преградни стени: Висок клас изработка – шумоизолираните офис преградни стени, които DORION предлага на своите клиенти, са изработени от висококачествени материали, гарантиращи за здравината и издръжливостта на системите за дълъг период от време. Обковът за шумоизолираните офис преградни стени е произведен от водещите световни компании dormakaba и Colcom Group. Продуктите на производителите стриктно са подлагани на редица тестове за качество и издръжливост и са сертифицирани съгласно европейските стандарти.

Шумоизолирани офис преградни стени: Вграждане на ламелни щори  – в шумоизолираните офис преградни стени могат да бъдат вградени изцяло моторизирани ламелни щори – модел C 50 Slim. Щорите създават дискретна обстановка за делови срещи и разговори и са подходящи за всеки офис. Благодарение на тях може  да регулирате светлинния достъп до помещението. Ламелните щори осигуряват надеждност и комфорт. Те са перфектно допълнение към шумоизолираните офис преградни стени. Научете повече за разнообразието от ламелни щори и възможностите за вграждане в шумоизолираните офис преградни стени като се свържете с нашия екип.

Защо да закупите шумоизолирани офис преградни стени от DORION?

Шумоизолирани офис преградни стени 3
Шумоизолирани офис преградни стени – Разгледайте при нас!

DORION предоставя цялостни решения в областта на офис преградните стени – единични и двойни, автоматизираните входни решения, стъклените парапети, външните и вътрешни ламелни щори, роло щорите, входните и оградни решения за дома и индустрията и системите за точково окачване на стъкла – тип „спайдър”. Закупуването на шумоизолирани офис преградни стени от DORION ще Ви донесе допълни ползи и предимства. Ще Ви консултираме напълно безплатно и ще Ви помогнем в избора на шумоизолирана офис преградна стена.

Шумоизолирани офис преградни стени от DORION: Богат опит и професионално отношение – DORION има над 15 години опит в областта на проектирането, изграждането и доставката на съвременни строителни системи и решения от стъкло, офис преградни стени, включително шумоизолирани офис преградни стени и автоматика за врати.  Професионалният екип на DORION всеки ден развива своите умения и компетенции, за да може да Ви предложа най-новите и иновативни премиум продукти на пазара. Свържете с нас чрез формата за контакти в сайта или на посочените телефонни номера, за да Ви предоставим изчерпателна информация за различните видове шумоизолирани офис преградни стени, техните предимства и приложения.

Шумоизолирани офис преградни стени от DORION: Доказан произход и утвърдено качество – всички предлагани от DORION шумоизолирани офис преградни стени са произведени съгласно най-актуалните тенденции на пазара. За производството на шумоизолираните офис преградни стени се използват материали, които са с доказани качества и свойства. Шумоизолираните офис преградни стени от DORION са гаранция за безапелационно качество и ненадминати функционалности.

Шумоизолирани офис преградни стени от DORION: Реализирани проекти – благодарение на дългогодишния си опит, брандът DORION е участвал в реализирането на редица проекти. Горди сме от факта, че непрестанно се увеличават компаниите от различни браншове, които избират нашите услугите и ни се доверяват. Част от референтните обекти може да видите в раздел „Проекти” в нашия сайт.

Шумоизолирани офис преградни стени от DORION: Сертифициран бизнес партньор – DORION е сертифициран бизнес партньор на dormakaba и Colcom Group за България. Компанията предлага пълната продуктова гама на производителите, в която попада и обковът за шумоизолирани офис преградни стени.

Видове шумоизолирани офис преградни стени, които се предлагат от DORION
Шумоизолирани офис преградни стени – предимства и възможности
Защо да закупите шумоизолирани офис преградни стени от DORION?